Geen categorieDe olifant krijgt een giraffe

https://www.deschuurmannen.nl/wp-content/uploads/2019/06/PICT0035.jpg

Je loopt op een tentoonstelling of langs een etalage en ineens is het idee geboren. De oorsprong van elk product is de verbeeldingskracht en de vertaling naar een stuk hout. Er ligt nogal wat fraai getekend hout in onze werkplaats en dat is een ware voedingsbron voor tal van idee├źn. De houten olifant is zo’n idee en is al wat langer onderdeel van onze collectie. En dan opeens op een van onze exposities is er belangstelling voor. En als de vraag oppopt: kan er ook een giraffe bij, dan antwoord je: ja natuurlijk. Je zoekt naar een passend stuk hout. Dat het stuk in Engeland gevonden wordt, maakt het verhaal achter de giraffe alleen maar interessanter. En dus heeft de olifant er een giraffe bijgekregen. Joop is tevreden met zijn gedraaide beesten en de koper naar verluid ook.