Geen categorieBadkamermeubel van kersenhout

https://www.deschuurmannen.nl/wp-content/uploads/2019/05/IMG_1012.jpg

Op elke badkamer is wel een plekje nodig om handdoeken en huidverzorgingsmiddelen op te slaan. Heel vaak kiest men dan voor een aparte vrijstaande kast. Een meubel met ingebouwde wastafel is een andere optie. Dit keer is de keuze veel fraaier: een wastafel planchet met separaat daaronder een ladekast. Wanneer het een dubbele wastafel is, dan kan de kast wel 2 m. lang worden! Dat geeft veel opbergruimte, zonder dat het stoort! De keuze van de houtsoort is niet eenvoudig. In dit geval een soort met een degelijke uitstraling, maar niet te opvallend. Ongestoomd kersen heeft een gedistingeerde uitstraling. De kleur neigt naar licht bruin. De afmetingen zijn: 200 cm lang, 35 cm hoog en 45 cm diep. De kast heeft 3 grote frontladen van 65 cm breed. De laden zijn voorzien van tip-on ladegeleiders, zodat het front een strak geheel vorm. Achter de frontlade is een tweede, wat kleinere lade geplaatst. In totaal bevat de kast dus 6 laden. De laden zijn alle gemaakt van berken multiplex. Achter in de kast bevinden zich 4 stevige ophanghaken, zodat de kast als het ware zwevend aan de muur kan worden bevestigd. De kast is afgelakt met een matte blanke lak.