Geen categorieEikenhouten uitschuiftafel

https://www.deschuurmannen.nl/wp-content/uploads/2019/02/eikentafeluitgetrokken-1280x604.jpg

Ik heb al heel wat tafels voor diverse opdrachtgevers gemaakt. En het is allemaal maatwerk. De keuze van de houtsoort kan enorm verschillen: steigerhout, eiken, kersen of rosewood. het frame in hout of roestvast staal. Dit keer kreeg ik het verzoek om een grote robuuste tafel in eiken te maken. Bovendien moest de tafel ook nog uitschuifbaar zijn. De verlenging van een  tafel  kan op verschillende manieren. In dit geval is er voor gekozen de poten niet mee te laten schuiven en twee verlengbladen van een halve meter tussen het deelbare bovenblad te plaatsen. Uiteindelijk ontstaat er dan een tafel van ruim 3 meter. Doordat de poten niet meeschuiven, moet er wel gekozen worden voor een robuust uitschuifsysteem. De tafel moet nog gebouwd worden. Mocht U interesse hebben in eenzelfde of vergelijkbare tafel, dan nodig ik U van harte uit in onze werkplaats.