https://www.deschuurmannen.nl/wp-content/uploads/2020/05/IMG-1281-1280x1245.jpg

op 23 juni van het afgelopen jaar schreef ik een bericht over het wandmeubel in onze huiskamer. Ik meld nu dat het eindelijk staat! Een meubelmaker, zoals ik, heeft altijd voldoende werk. En dan komt het voor dat er voor de eigen meubels weinig tijd over blijft.Het is ook een wandmeubel van formaat: 13 modules uit esdoorn. Elke module is met de zwaluwstaart verbinding in elkaar gezet. En dat betekent voor elke module 40 zwaluwstaart verbindingen zagen. Dat zijn in totaal 520 verbindingen en iedereen begrijpt dat het precies zagen tijd kost. De onderkasten bevatten allemaal laden. Dat is toch wel wat praktischer dan een kastje met schappen, want met het ouder worden, gaat het door de knieƫn zakken wat moeilijker. Afijn: uiteindelijk is het een mooi geheel geworden.